یارانه نقدی واریز شد. چه زمانی یارانه نقدی قابل برداشت است؟ واریز یارانه نقدی ادامه دارد. مبلغ یارانه نقدی چقدر است؟ یارانه نقدی برای چه کسانی واریز نمی شود؟.
افرادی که نسبت به ثبت اعتراض برای عدم دریافت یارانه و یا دهکبندی اقدام و برایشان یک مرحله واریز شده است، باید توجه داشته باشند که امکان برداشت برای هیج یک از افراد معترض فعلا وجود ندارد و باید تا زمان انجام بررسی صبر کنند
بعد از آنکه یارانه جدید در اردیبهشت ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد ، مشخص شد که حدود شش میلیون نفر از افرادی که تا فرودینماه امسال یارانه دریافت میکردند، تحت عنوان دهک دهم حذف شدهاند. این موضوع که با تشخیص وزارت رفاه انجام شده بود، اعتراض بسیاری را به دلیل عدم تشخیص صحیح در دهکبندی به همراه داشت و از این جهت رئیس جمهور دستور فوری بررسی وضعیت کسانی که اعتراض خود را ثبت کرده بودند صادر و تاکید کرد که به حسابشان واریز انجام شود.
افرادی که نسبت به عدم دریافت یارانه و دهک بندی اعتراض داشتند آن را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کردند و بعد از دو مرحله اعلام لیست از سوی وزارت رفاه، برای تمامی این افراد، یک مرحله یارانه، واریز شده است ولی مسدود بوده و قابل برداشت نیست.
این در حالی است که از دو مرحله یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی که در قالب مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶، واریز شده بود، بخش اول در ۲۱ اردیبهشت و بخش دوم در ۲۱ خرداد قابل برداشت شد، در این بین معترضانی که به حسابشان واریز صورت گرفته بود، این تصور را داشتند که میتوانند در خردادماه برداشت انجام دهند و حتی پیگیر آن نیز شدهاند، در حالی که باید توجه داشته باشند، مبلغ واریزی برای آنها در ازای یک مرحله بوده است و فعلا مسدود باقی خواهد ماند.
قرار است بعد از بررسی وضعیت افراد معترض در وزارت رفاه، در صورت تشخیص مشمولیت برای دریافت یارانه، مبلغ مسدود شده آزاد و قابل برداشت شود.
اینکه چه زمانی وزارت رفاه بررسی را شروع خواهد کرد، زمان مشخصی اعلام نشده ولی ظاهرا در هفتههای آتی اقدام خواهد شد، هرچند که با تحولات اخیر این وزارتخانه و استعفای وزیر رفاه، باید منتظر تصمیمگیری در این رابطه بود ولی به طور حتم بررسی باید انجام شود.
سازمان هدفمندسازی یارانه ها از قابلیت برداشت مبالغ یارانه مرحله 136 مربوط به خرداد ماه 1401 که در ماه گذشته و همزمان با مرحله 135 به حساب یارانه بگیران واریز شده بود، خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی سازمان هدفمندسازی یارانه ها، مبالغ واریزی یارانه نقدی مرحله یکصد و سی و ششمین کمک معیشتی به حساب سرپرستان خانوار، از ساعت 24 روز شنبه مورخ 21 خرداد 1401 قابل برداشت می باشد.
مرحله 136 نیز مانند اردیبهشت ماه و براساس دهک بندی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای سرپرستان خانوارهای دهک اول تا سوم 400 هزارتومان و برای دهک های چهارم تا نهم به ازای هر نفر، 300 هزارتومان خواهد بود.
همچنین برحسب اطلاع رسانی های قبلی صورت گرفته، اقساط تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ میلیون ریالی کمک معیشت نقدی و کرونا از سرپرستان خانواری که این تسهیلات را دریافت کرده اند، کسر گردیده است.
سازمان هدفمندسازی یارانه ها در اردیبهشت ماه 1401 و همزمان با مرحله 135، مبالغ مرحله 136 مربوط به خرداد 1401 را به حساب سرپرستان خانوارهای که مشمول یارانه بودند، واریز و امکان برداشت مبالغ واریزی را منوط به رسیدن زمان مقرر و طی اطلاعیه ای بعدی اعلام کرده بود.
همچنان تاکید می شود سرپرستانی که نسبت به دهک بندی و قطع یارانه خود در اردیبهشت ماه 1401 درخواست بازبینی داده اند همچنان جهت پیگیری و نتیجه به سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه نمایند.
ضمنا کار بررسی یارانه ثبت نام کنندگان و متقاضیان جدید یارانه تا اتمام فرایند ثبت نام و انجام دهک بندی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه دارد و متقاضیان جدیدی که هنوز موفق به ثبت نام نشده اند می توانند به ادرس الکترونیکی my.gov.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام خانوار خود اقدام نمایند.
شایان ذکر است براساس دستور رئیس محترم جمهور متقاضیانی که به هر دلیلی از یارانه دوره های قبل محروم و یا از ثبت نام یارانه جامانده اند بعد از طی مراحل ثبت نام و بررسی شرایط متقاضی در صورت واجد شرایط بودن مانند سایر مشمولین یارانه جدید نیز از این دو نوبت از یارانه بهرمند خواهند شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: که اگر یارانه نقدی پرداخت شود قدرت اقتصادی و قدرت خرید مردم افزایش پیدا میکند و مردم میتوانند بخشی از مشکلات اقتصادی خود را مرتفع سازند.
احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با برنا، درباره حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: اینکه گفته میشود حذف ارز ترجیحی یک ضرورت بوده، مورد اجماع همگانی است، ولی آنچه که مورد مناقشه قرار دارد نوع حذف و اقداماتی است که باید از قبل انجام میشد.
وی یادآور شد: در سال ۸۹ جراحی اقتصادی به مراتب وسیعتر و موفقتر از اصلاح اقتصادی در سال 72 و 98 بود. در این دو سالی که نام بردم اصلاح اقتصادی شکست خورد و لطمههای زیادی به اقتصاد کشور وارد شد، لذا امیدوارم که دولت سیزدهم در مسیر اصلاح اقتصادی موفق عمل کند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید دید وسیعتری نسبت به جراحی اقتصادی و توزیع عادلانه یارانهها داشته باشد و گفت: دولت باید یارانهها را متعلق به همه اقشار جامعه بداند. متاسفانه دولتهای گذشته یارانه را همانند صدقه تعریف میکردند و به همین واسطه سخنانی را مطرح میکردند که خواسته یا ناخواسته موجب تحقیر مردم میشد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر یارانه نقدی پرداخت شود قدرت اقتصادی و قدرت خرید مردم افزایش پیدا میکند و مردم میتوانند بخشی از مشکلات اقتصادی خود را مرتفع سازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت